Trappen Wij leveren hoogwaardige tapijt, vinyl en PVC trapbekleding op maat

Het kiezen van trapbekleding

Er bestaan meerdere mogelijkheden voor het bekleden van een trap. Tapijt is geluiddempend, stroef en comfortabel aan de voeten. Een trap bekleed met vinyl of PVC, is modern, strak, en vooral makkelijk in onderhoud.

Maar laten we vooral de traploper niet vergeten, voor de liefhebbers van een stijlvolle entree. Ouderwets is dit al lang niet meer. De traploper wordt op een moderne manier los gelegd, zodat hij makkelijk verwijderd kan worden voor bijvoorbeeld een schilderbeurt.

Welk materiaal je ook kiest, het bekleden van een trap vraagt specialistische vaardigheden, welke Wim met ruim 30 jaar werkervaring als geen ander beheerst. Of het nu gaat om tapijt, pvc, vinyl of een traploper, met zijn vakmanschap maakt hij van jouw trap een echte eyecatcher.

Persoonlijk advies bij je thuis

Wij begrijpen dat het kiezen van het juiste materiaal voor de trap een lastige opgave kan zijn. Daarom komen wij bij je aan huis langs met de stalen die je hebt geselecteerd en die passen bij je wensen. Zo kan je direct zien of de kleur en het patroon past bij jouw interieur en een weloverwogen keuze maken.

Maak een afspraak

Materialen voor trappen

Wat is het verschil tussen tapijt, vinyl en pvc?

Tapijt is warm, comfortabel aan de voeten, en makkelijk in onderhoud. Het is er in heel veel verschillende kleuren, dessins en texturen.

PVC is sterk voor zwaar gebruik, stil, warm, en licht in onderhoud en heeft een natuurlijke uitstraling.

Vinyl, in de volksmond ook wel zeil genoemd, is stil en geluiddempend, duurzaam én makkelijk schoon te houden. Een vinyl vloer is gevoeliger voor beschadigingen dan PVC, maar prima voor ruimtes met licht gebruik, zoals slaapkamers en trappen.

Onze werkwijze

 1. Afspraak maken

  Jij geeft bij het aanvragen van een adviesgesprek aan in welke producten, materialen en kleuren je interesse hebt. Samen plannen we een geschikte datum.

  Heb je interesse in PVC of vinyl? Dan willen we je vragen om een voorselectie te maken op de site voor PVC of vinyl

 2. Advies aan huis

  Wij nemen een selectie van stalen mee naar ons adviesgesprek. Dit geeft je direct een goed beeld van hoe de kleur en/of het patroon past bij jouw stijl en interieur.

 3. Stalen thuis

  Het is ook mogelijk om zonder persoonlijk advies stalen thuisgestuurd te krijgen. Geef dit dan even aan op het contactformulier.

 4. Inmeten en bestellen

  Wim komt inmeten. Indien gewenst maken we vooraf een prijsopgave, en na goedkeuring gaan we de producten bestellen.

 5. Montage

  Alle producten worden door Wim zelf vakkundig gemonteerd. Raamproducten worden door de leverancier op maat gemaakt. Zodra de producten bij ons binnen zijn bellen we voor een montage-afspraak. Voor vloeren en trappen kunnen we meteen een afspraak maken, meestal binnen 4 weken.