Vloeren Wij leveren hoogwaardige tapijt, vinyl en PVC-vloeren op maat

Het kiezen van een vloer

Onze collecties tapijt, vinyl en pvc worden door onze leveranciers steeds aangepast aan de laatste interieurtrends.

Wat is het verschil tussen tapijt, vinyl en pvc?

Tapijt is warm, comfortabel aan de voeten, en makkelijk in onderhoud. Het is er in heel veel verschillende kleuren, dessins en texturen.

PVC is sterk voor zwaar gebruik, stil, warm, en licht in onderhoud en heeft een natuurlijke uitstraling.

Vinyl, in de volksmond ook wel zeil genoemd, is stil en geluiddempend, duurzaam én makkelijk schoon te houden. Een vinyl vloer is gevoeliger voor beschadigingen dan PVC, maar prima voor ruimtes met licht gebruik, zoals slaapkamers en trappen.

Persoonlijk advies bij je thuis

Wij begrijpen dat het kiezen van het juiste design voor de vloer een lastige opgave kan zijn. Daarom komen wij graag bij je thuis met stalen van vloeren die passen bij je wensen. Zo kan je direct zien of de kleur en het patroon past bij jouw interieur en een weloverwogen keuze maken.

Maak een afspraak

Materialen voor vloeren

Onze werkwijze

 1. Afspraak maken

  Jij geeft bij het aanvragen van een adviesgesprek aan in welke producten, materialen en kleuren je interesse hebt. Samen plannen we een geschikte datum.

  Heb je interesse in PVC of vinyl? Dan willen we je vragen om een voorselectie te maken op de site voor PVC of vinyl

 2. Advies aan huis

  Wij nemen een selectie van stalen mee naar ons adviesgesprek. Dit geeft je direct een goed beeld van hoe de kleur en/of het patroon past bij jouw stijl en interieur.

 3. Stalen thuis

  Het is ook mogelijk om zonder persoonlijk advies stalen thuisgestuurd te krijgen. Geef dit dan even aan op het contactformulier.

 4. Inmeten en bestellen

  Wim komt inmeten. Indien gewenst maken we vooraf een prijsopgave, en na goedkeuring gaan we de producten bestellen.

 5. Montage

  Alle producten worden door Wim zelf vakkundig gemonteerd. Raamproducten worden door de leverancier op maat gemaakt. Zodra de producten bij ons binnen zijn bellen we voor een montage-afspraak. Voor vloeren en trappen kunnen we meteen een afspraak maken, meestal binnen 4 weken.